Kundbetyg

I Kompetenstjänsts regi genomför vi tillsammans med Clustrets Kinga Hernborg en uppskattad föreläsning:
"Coacha och koordinera utan att vara chef". Betyget talar för sig själv!

 

 

Kommande utbildningar

Human Dynamics

 

 

EXTRA INSATT!!!

HD steg 1  29-30 maj 2018

 

  

 

 

FRAMGÅNG & BALANS

 
Vi ger dig nycklar för 
att växa och utvecklas!

Vi arbetar för hållbar utveckling där målet är att föra individ, grupp och verksamhet framåt. Våra ledord är att inspirera, utveckla och förändra. Vi ser till att våra kunder får tillgång till sin egen förmåga att förändra. Att bygga effektiva team/organisationer där man ser olikheterna som en tillgång gör att alla kommer till sin rätt. Det i sin tur bidrar till högre kvalitet där varje människa utvecklar den potential hon har.
 

 Våra kunder återfinns överallt där människan står i fokus, såväl i offentlig förvaltning som i det privata näringslivet.

 

Just nu:
Vårens turne "Inkluderande lärmiljöer i förskola och skola" rullar vidare. Kinga Hernborg, Clustret och jag fortsätter det spännande arbetet med framgångsfaktorer som bidrar till utvecklingen av inkluderande lärmiljöer, en kombination av fysiska, pedagogiska och psykosociala dimensioner på alla nivåer.

 

I övrigt rullar coaching av ledningsgrupper, teambuilding, kurser i det personliga ledarskapet, systematiskt kvalitetsarbete i förskolan och individuell coaching på som vanligt. 
 

Hur ska man göra/hinna med  "Att leda och leva sin värdegrund" ?
Är du nyfiken på hur? Hör gärna av dig!

 

Alla våra utbildningar kan beställas som inspirationsföreläsning, workshop, halv/heldag eller i kursform. Vi skräddarsyr som vanligt utifrån kundens behov och förutsättningar.

 

Välkomna att höra av er för ett hållbart förändringsarbete!

 

Hur vill just du/ni ha det framöver? Vilka mål har ni satt upp gällande individ, team och organisation? Är ni medvetna om vilka förmågor ni bestitter och vilka ni kan utveckla?

Vill du/ni skapa förändringar som håller över tid?
Hör gärna av dig för en kostnadsfri info/intro.

 

Väl mött/Sofie